Gambling og avslapping

En av de tingene som det kan være lett for en som liker å spille å glemme, det er at du også trenger pause. Kanskje ser du nettopp på det å spille som en pause, fordi dette er en herlig lomme i hverdagen som bare eies av deg og som bare er din.

Gambling kan være en herlig lomme i hverdagen

Når du lukker deg inn i en spilleopplevelse enten det er på nettet på Unibet eller det er noe som du har lastet ned eller har på en konsoll, så er det lett å leve i nuet. Det blir på en måte veldig lett å ha fokuset der og bare der. Nettopp fordi du må konsentrere deg om det som skjer i spillet. Når du har fokuset der og bare der, så blir dette en god måte å koble av fra hverdagens kjas og mas på. Rett og slett fordi du får en pause fra det daglige. Et sunt avbrekk eller en herlig lomme i hverdagen.

Pause fra pausen

Dersom du er av dem som spiller mye, så kjenner du til denne konsekvensen av det å spille og å ha gode spilleopplevelser. Det kan også hende at du kjenner til at det kan bli mye spilling også. Da er det viktig å ta en skikkelig pause fra spillingen din. Gå ut av lommen. Hvil øynene og slapp av.

Intenst

Det å spille kan føles som en god pause fra hverdagen, men det kan også bli intenst for kroppen. Og siden du har fokuset på det som skjer i spillet, så er det ikke sikkert at du er nok oppmerksom på kroppen. Det kan hende at øynene blir såre av for mye skjermtitting, at skuldrene blir for stramme av for mye spenning og at kroppens holdning blir litt stiv etter for lang tid.

Ta deg en tur

Det er viktig at øynene får se litt langt etter at de har sett kort en god stund. En tur ute i naturen vil gjøre underverker får såre øyner. Likeledes for en sår kropp. Stive skuldre må du nok få løsnet litt opp i ellers blir det hele bare enda verre. Et besøk i en badstue vil kunne gjøre underverker.

Avslapning for en herlig balanse

Likevel. Du kan kjenne på alt dette og litt til, eller ikke noe av dette og enda mindre. Det vil uansett gjøre deg veldig godt med en tur på et flott spa. Her kan du unne deg selv det du fortjener og pleie deg selv til et rolig indre. I stedet for å ha fokus på det som skjer i spillet, så kan du slappe av i alle sansene, lene deg tilbake og finne en indre ro. På denne måten kan du skjerpe sansene og på nytt finne den gode fokusen i hverdagen. Dermed blir det å spille og det å gå på spa hengende sammen i en herlig balanse for nettopp å skape balanse i hverdagen din. Da kan du komme tilbake til jobben med en uthvilt balanse.