De beste spahotellene i Norge

Det er mer og mer vanlig at hotellene har et eget spa tilknyttet til hotellet. Kanskje blir det like vanlig som den klassiske restauranten på de største hotellene. Kvaliteten på de forskjellige spa-hotellene er forskjellig, her er de beste i Norge:

  1. Farris Bad

Ved selve kilden til Norges mest kjente mineralvann, Farris, i Larvik, så har larvikerne skapt et vakkert spa som alle burde besøke i alle fall en gang i livet. Her finner du historien om 100 000 år under isen som formet den livskraftige morenen som den dag i dag fungerer som et filter som filtrerer det næringsrike vannet som brukes i de lekre Farris-flaskene. Vel, dette spaet er like lekkert, om ikke lekrere. Farris Bad spahotell åpnet i 2009. Her finner du 176 rom og suiter sammen med et 2500 kvm spa. Her virvler det friskt kildevann i kildevannsgrotten og spaet har hele 19 behandlingsrom. Fokuset ligger på fysisk og mental trening, balansert kosthold og behandlinger. Her kan du oppleve klassiske massasjer, varme badstuer, steambad, basseng. Er det et spa du skal besøke i løpet av livet, så burde det være Farris Bad.

  1. Alexandra, Loen

Dette hotellet har sterke røtter i Loen, like innenfor Stryn på Vestlandet. Et solid hotell med gode turmuligheter rundt seg. For noen år siden ble hotellet renovert og det vesle bassenget ble akkompagnert av et stort badeanlegg som ligger både inne og ute. I tillegg har hotellet satset stort på Spa i form av pleie og behandlinger samt badstue. Renoveringen har igjen gjort Alexandra til honning for den reisende med et spa verdt turen dit.

  1. Son Spa

Son Spa kaller seg kystens perle og det med god grunn. Dette 2000 kvadratmeter spaanlegget ligger nydelig til med den friske luften fra fjorden og flotte solnedganger fra balkongene. Her kan du nyte gode spabehandlinger og innimellom ta deg en tur på golfbanen, en båttur, en kanotur eller bare spasere i kunstnerbyen Son. Dette hotellet har flere eventer i året som det kan være hyggelig å være en del av, for deg som liker sånt.

  1. Quality Spa & Resort Norefjell

Du kan også finne et riktig godt spa-hotell om du reiser til fjells. Her kan du kombinere ski om vinteren eller gåturer om sommeren med et riktig så godt spaopphold. Hotellet har fokus på det som passer en støl kropp som kroppsskrubb, massasje med lavasteiner eller fuktighetsgivende aloe vera-innpakning.

  1. Britannia Hotell, Trondheim

I 2009 åpnet denne perlen av et hotell midt i Trondheim. De kan også skilte med å være et av de beste i Norge. Her kan du for eksempel få kroppsskrubb med dødehavssalter og en riktig helkroppsmassasje. Omgivelsene er luksuriøse og pleiende, akkurat som du forventer deg av et spa i et av Trondheims fornemmeste hoteller. Skal du finne roen i Nidaros, ja så er det nok akkurat her du bør gå. Hotellet ligger i hjertet av Trondheim, like ved Stiftsgården, torget og Olav den hellige. Et steinkast unna Nidarosdomen. Du er i godt selskap, med andre ord.